Nieuws

Laatste nieuws

Tiny Houses in Dedemsvaart

19-09-2018

In de gemeente Hardenberg is een wachtlijst voor woningzoekenden. Met het bouwen van nieuwe woningen komt er meer aanbod bij. Alleen voor mensen die met spoed op zoek zijn naar een woning is het lastig om op zeer korte termijn een woonplek te vinden. Zij hebben als woningzoekenden weinig tot geen inschrijftijd opgebouwd, maar wel dringend een woning nodig. Met het plaatsen zogenaamde ‘Tiny Houses’ biedt Woningstichting de Veste woningen aan voor hen.

Een Tiny House is een soort springplank naar de regie op je eigen leven. Denk daarbij aan mensen die bijvoorbeeld net gescheiden zijn, op straat staan door een gedwongen verkoop van de woning, of door het overlijden van ouders. Er zijn tal van persoonlijke omstandigheden waardoor iemand dringend betaalbare tijdelijke woonruimte nodig heeft. Alle nieuwe bewoners zullen maximaal 2 jaar in de Tiny Houses wonen om vervolgens door te stromen naar een andere permanente woning in de huur of in de koop.

De Tiny Houses zijn eind 2018 geplaatst. In afstemming met het Samen Doen -team wordt besproken of een Tiny House bij jou en je persoonlijke situatie past. Op basis hiervan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.
Ben je geïnteresseerd in een Tiny House en wil je je graag aanmelden, vul dan het aanmeldformulier op de projectsite in: https://www.tinyhouses-vechtdalwonen.nl/aanmelden/ en zorg ervoor dat je ingeschreven staat bij Thuistreffer https://www.thuistreffervechtdal.nl/, upload hier tevens je inkomensverklaring.

Laatste nieuws

Vraag aan ThuistrefferVechtdal

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet online vinden via de bovenstaande zoekbalk? Stuur ons een e-mail.

Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Contact Vechtdal Wonen  

Contactgegevens Vechtdal Wonen

ThuistrefferVechtdal is een initiatief van Vechtdal Wonen.

Hier treft u de contactgegevens van Vechtdal Wonen.

 

Klacht of suggestie?

Bent u niet tevreden over de dienstverlening van ThuistrefferVechtdal? Of heeft u een goed idee hoe we onze dienstverlening of de website kunnen verbeteren?

Meld een klacht of suggestie