Nieuws

Laatste nieuws

De nieuwe inkomensrichtlijnen en wijzigingen per 13 januari

11-01-2021

Jaarlijks wijzigen de inkomensgrenzen voor het huren van een sociale huurwoning. Zo ook per 1 januari 2021. Daarnaast wordt er op de website ThuistrefferVechtdal.nl een aantal wijzigingen doorgevoerd.

De website is hierdoor op woensdag 13 januari van 5:00 uur tot en met 8:00 uur niet bereikbaar.

 

U leest hieronder meer over de nieuwe inkomensgrenzen en de wijzigingen op 13 januari.

De nieuwe inkomensgrenzen per 1 januari 2021

De overheid stelt inkomensgrenzen op voor het toewijzen van een sociale huurwoning. Zo wil de overheid voorkomen dat mensen met lage inkomens in te dure huizen gaan wonen. Dit wijzigt elk jaar. In deze tabel ziet u de nieuwe inkomensgrenzen per 1 januari 2021. 

null

Verouderde inkomensgegevens verwijderd

Vanaf 1 januari 2021 mogen wij een woning alleen toewijzen als wij in het bezit zijn van een inkomensverklaring over minimaal het jaar 2019. Alle oudere inkomensverklaringen worden op 13 januari verwijderd uit ThuistrefferVechtdal.nl.

Een inkomensverklaring is een officiële verklaring van de Belastingdienst met uw inkomen over een bepaald jaar. Deze verklaring kunt u online met uw DigiD opvragen via www.belastingdienst.nl of telefonisch via de BelastingTelefoon: 0800-0543.

Hoe u dit precies doet leest u hier.

Uw inkomensgegevens op een andere plek

Op woensdag 13 januari verhuizen uw inkomensgegevens naar een andere plek op de website. Alle informatie over uw inkomen vindt u vanaf dan terug onder ‘Mijn Inkomen’. Heeft u een inkomensverklaring over 2019 toegevoegd? Dan vindt u deze hier terug. 

Wijzigt uw inkomen of wilt u een recente Inkomensverklaring toevoegen? U regelt dit vanaf 13 januari bij ‘Mijn Inkomen’.

Jaarlijks verlengen

Elk jaar vragen wij u om uw inschrijving te verlengen. U ontvangt een maand van tevoren een e-mail van ons als herinnering. Vergeet u dan te verlengen? Na twee weken sturen wij u nogmaals een herinnering per e-mail en per sms.

Vragen?

Laat het ons gerust weten! Mail naar infovechtdalwonennl

Laatste nieuws

Vraag over ThuistrefferVechtdal

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet online vinden via de bovenstaande zoekbalk? Vul het contactformulier in. Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Contactformulier Vechtdal Wonen  

Contactgegevens Vechtdal Wonen

ThuistrefferVechtdal is een initiatief van Vechtdal Wonen.

Hier treft u de contactgegevens van Vechtdal Wonen.

 

Klacht of suggestie?

Bent u niet tevreden over de dienstverlening van ThuistrefferVechtdal? Of heeft u een goed idee hoe we onze dienstverlening of de website kunnen verbeteren?

Meld een klacht of suggestie