Terug naar overzicht

Hardenberg Marslanden

Vechtdal Wonen is gestart met de bouw van 32 eengezinswoningen in de nieuwste wijk van de Marslanden, Cirkel II. Deze sociale huurwoningen zijn NOM-woningen: gasloos en energieneutraal. Goed voor uw portemonnee en ons milieu.

De woningen

De 32 woningen zijn verdeeld over vijf woonblokken aan de straten Kervel, Dille en Lavendel. De tuingerichte woonkamer met open keuken is ruim en voorzien van vloerverwarming. Naast energiezuinige en aangename warmte zorgt dit voor extra inrichtingsvrijheid, omdat de kamer geen radiatoren heeft.

Als eerste bewoners van deze nieuwe woning mag u zelf uw keuken en badkamertegels uitkiezen. Op de 1e verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder. Iedere woning krijgt in de achtertuin een buitenberging van 6 m².

Bekijk hier een situatietekening.

Nul op de meter

De woningen zijn Nul op de Meter, ook wel NOM genoemd. Zonnepanelen op deze woningen wekken gemiddeld evenveel zonne-energie op als dat er verbruikt wordt voor verwarming, warm water en huishoudelijk verbruik. De woningen zijn energieneutraal en leveren bewoners een grote besparing op de kosten voor energie op. Deze woningen hebben geen gasaansluiting en maken geen gebruik van andere fossiele brandstoffen.

Planning bouwproject

De bouw is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen rond de zomer van 2020 gereed zijn.

Huurprijs

De huurprijs voor deze woningen is € 619,- per maand (excl. servicekosten). Vechtdal Wonen brengt bij de toekomstige huurders van deze energieneutrale woningen de energieprestatievergoeding (EPV) in rekening. Dit is een vergoeding die de huurder naast de reguliere huur betaalt voor de energiezuinige woning. De EPV kan gezien worden als een vervanging van de energierekening. Zo wordt er dus bespaard op de energierekening. De EPV telt niet mee voor de huurtoeslag.

Tussenwoning & hoekwoning:
€619,- per maand (exclusief servicekosten)

Alle huurprijzen zijn exclusief maandelijkse energieprestatievergoeding (EPV) van €70,-.

Wonen in één van deze nieuwe woningen?

Dat kan! Zorg er allereerst voor dat u ingeschreven staat als woningzoekende. Dit kan gratis en gemakkelijk via onze website www.ThuistrefferVechtdal.nl. Ook als u op dit moment al huurder bent van Vechtdal Wonen moet u in dit systeem ingeschreven staan.

Aanbod en reageren

De eerste serie woningen bieden wij vanaf woensdag 5 februari 2020 in verschillende fases aan via ThuistrefferVechtdal.nl. U kunt alleen via deze weg reageren op een woning. Per dag adverteren we 2 woningen uit dit project, deze woningen staan 4 dagen online. We selecteren vervolgens op basis van uw inschrijfduur/woonduur. Degene die de langste inschrijfduur/woonduur én daarbij een passend inkomen heeft, komt als eerste in aanmerking voor een woning.

Inkomensverklaring

Reageren op een woning? Zorg er dan voor dat uw inkomensverklaring is toegevoegd aan uw inschrijving op ThuisTrefferVechtdal.nl. Wij zijn namelijk verplicht om uw inkomen te toetsen. Dit doen wij uitsluitend door middel van een inkomensverklaring van de Belastingdienst. Deze kunt u online of telefonisch opvragen bij de Belastingdienst (0800 - 0543). Vervolgens kunt u de verklaring zelf uploaden op ThuistrefferVechtdal.nl.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar verhuur@vechtdalwonen.nl


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar
Afbeelding

Algemeen

PlaatsHardenberg

Kenmerken

WoningtypeEengezinswoning
Aantal woningen32
Oppervlakte woningen65m²
DoelgroepAlle doelgroepen
Huurprijzen€ 619,- exclusief servicekosten

Planning

Startdatumdecember 2019
Datum van opleveringzomer 2020
Start verkoop5 februari 2019
Terug naar overzicht